SZOLGÁLTATÁSOK

Autóépítés

Fényezés

Felújítás

Szervizelés

FELÚJÍTÁS, RESTAURÁLÁS

Egy klasszikushoz hozzányúlni mindig komoly feladat, és nagyon kevesen tudják szakszerűen megtenni. Mi a Restomodauto-nál erre teljes mértékben fel vagyunk készülve, a szakembereink ennek a műfajnak a csúcsát képviselik, és ezért tanultak évtizedeken át, hogy erre képesek legyenek. Akár felújításról, vagy restaurálásról is legyen szó, nálunk egy klasszikus a legjobb kezekben van. Látogasson el hozzánk, és győződjön meg mindenről.

GÉPJÁRMŰ-DIAGNOSZTIKA

Egy autót akkor lehet jól lediagnosztikázni, ha a gép, és aki kezeli, is profi. Mi úgy gondoljuk, a kollégánk és a technika is megvan ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a helyzetből, és mindent meg is teszünk az eredményért, ami nálunk alap.

EGYEDI AUTÓÉPÍTÉS

Ha azt szeretné, hogy ne csak egy legyen a több millióból, ha valami mást, egyedit szeretne, akár klasszikus vagy modern autóról is legyen szó, mi biztosan tudunk segíteni.

Sok jó ötlettel, ízléssel, tapasztalattal vagyunk megáldva, így biztosan olyat tudunk alkotni, ami másnak is tetszene, vagy nincs is több belőle, amire Ön is büszke lehet, és gyönyörködhet benne.

Fényezés

Ha fényezésről van szó, az az, ami igazán kritikus terület, ugyanis akár sima egyszerű, vagy egyedi fényezésről beszélünk, ez az első benyomás az autóról, és ott eldőlhet, hogy nyerő vagy elszomorító az összkép.

Mi nem csak a látszatra, hanem a minőségre is nagy figyelmet fordítunk, és ez olyan összképet szokott mutatni, amitől az ügyfeleink tökéletesen elégedettek, és erre büszkék is vagyunk.

Karosszéria

Azt mondják, ha az alapok nem jók – mint egy háznál -, akkor nem lehet szépet és jót alkotni. Mi ilyet nem csinálunk, ellenben profin, gyári minőségben, de néha még jobban is megcsináljuk, ahogy a kollégák mondják: szobrászkodunk, és akár csodákra is képesek vagyunk. Ez az alapja egy jó fényezésnek, és hogy évtizedekig jó legyen az autó, amire mindenki büszke lehet.

Márkafüggetlen szerviz

Ez az a terület – főleg a mai autóknál -, ahol néha varázslásra van szükség, meg nagyon sok óra gondolkodásra, technikai irodalom tanulmányozására, meg persze tudásra, hogy a mai autókat lehessen javítani.

Szerencsére nálunk vannak olyan fanatikus kollégák, akik soha nem adják fel, és a célt szinte mindig elérjük. Mindent megteszünk a sikerért, sokszor még többet is.

OT VIZSGÁRA FELKÉSZÍTÉS, ÜGYINTÉZÉS

Vállalunk OT vizsgára való felkészítést, ügyintézést is, de a mai szabályokat figyelembe véve sajnos ez időt és pénzt nem kímélő feladat. Ha Ön felkészült erre, szívesen levesszük a válláról ezt a feladatot is, nagy gyakorlatunk van benne.

MŰSZAKI VIZSGA FELKÉSZÍTÉS, ÜGYINTÉZÉS

Természetesen a műszaki vizsgára való felkészítést és vizsgáztatást is megoldjuk, mint ahogy már rengetegszer megtettük. Lehet ez modern, mai, vagy klasszikus autó, mindegyiket megoldjuk, Önnek csak meg kell bíznia minket, a többi a mi dolgunk, és egy friss műszakis autót kap vissza, ami jó is.

GUMISZERELÉS ÉS FELNISZERVIZ

Vállalunk max. 20″-ig személy és 3,5 tonnáig kisteherautó gumicserét, javítást, centírozást, gumibeszerzést.

Továbbá vállaljuk még könnyűfém keréktárcsák javítását, felújítását, beszerzését.

ALUMÍNIUM KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS

A mai modern autók jelentős része alumínium ötvözetből van, amit nagyon kevés helyen tudnak szakszerűen javítani. Nekünk megvan rá a felszerelésünk és a szakemberünk is, hogy profi módon tudjuk javítani, megfizethető áron.

MANUÁLIS ÉS AUTOMATAVÁLTÓ OLAJCSERE ÉS JAVÍTÁS

Vállaljuk automata váltók olajcseréjét géppel, de ha már baj van, akkor a váltó felújítását is meg tudjuk oldani. Kollégánk több évtizedes gyakorlattal rendelkezik, korrekt áron, profi módon megoldjuk a problémát és a szervizt.

KLÍMASZERVIZ

Gépjárműve klímáját fel tudjuk tölteni, szervizelni, de akár profi módon meg is javítjuk, felújítjuk a kompresszort, vagy beszerezzük az alkatrészeket. Akár teherautó, vagy kamion klímával is tudunk foglalkozni.

AUTÓSZÁLLÍTÁS

Ha Önnek lerobbant az autója, vagy be kell szállítania szervizünkbe javításra, ezt a feladatot is meg tudjuk oldani, 2,5 tonna súlyhatárig, és 5 méter hosszig.

KÁRRENDEZÉS

Káresemény bekövetkezése esetén elégséges, ha felveszi a kapcsolatot velünk, a kárbejelentés és a kárfelvétel már a mi dolgunk.

A kárfelvételt követően tisztázzuk a biztosítóval a jogalapi és fedezeti feltételeket és a hitellevél beérkezését követően már úgy javítjuk autóját, hogy a financiális feltételeket az adott biztosító társaság biztosítja. Márkafüggetlen független szervizünk a biztosítók szerződött partnereként rendezi a bekövetkezett károkat.

Szükséges dokumentumok

Kötelező felelősség biztosítás esetén

  • baleseti bejelentő (amelyen a károkozó elismeri a felelősségét),
  • forgalmi engedély, vagy ennek hiteles másolata,
  • jogosítvány (vagy ennek hiteles másolata),
  • cégünk nevére kiállított meghatalmazás,
  • törzskönyv másolata (amennyiben készpénzért vásárolta gépkocsiját),
  • hitel, banki terhelés, lízing esetén a finanszírozó cég neve,
  • aláírási címpéldány, bélyegző (cégeknél)

Casco-s kár esetén

  • forgalmi engedély, vagy ennek hiteles másolata,
  • jogosítvány (vagy ennek hiteles másolata),
  • cégünk nevére kiállított meghatalmazás,
  • törzskönyv másolata (amennyiben készpénzért vásárolta gépkocsiját),
  • hitel, banki terhelés, lízing esetén a finanszírozó cég neve,
  • aláírási címpéldány, bélyegző (cégeknél)

Céges autók kárrendezésekor a gépjármű kárbejelentő lapot és a Restomodautó Kft. meghatalmazását az aláírónak bélyegzővel ellátva kell aláírnia.
Önnek csak egy meghatalmazást kell adnia cégünk részére és a kész gépjárművet átveheti telephelyünkön!