Álmodtunk egy nagyot

Mindig az autók voltak a mindenünk, ezért úgy döntöttünk, hogy megvalósítjuk, amit megálmodtunk. Arra, hogy a klasszikus és oldtimer autókhoz vonzódunk, csak a kor előrehaladtával, ízlésünk kifinomulásával éreztünk rá igazán. Mindig is csodáltuk az elképesztő vonalakat, a stílust, a dizájnt, amit ezek az autók sugároznak, és amikről tudtuk, hogy mindig lehet bennük gyönyörködni, mert sohasem mennek ki a divatból. Az akkori tervezők még belevihették a fantáziájukat, egyéniségüket, és nem a légellenállás, meg a súlycsökkentés volt a lényeg.

Na ez az, ami igazán megfogott minket egy életre. Azt gondoltuk, hogy szívesen felújítanánk, restaurálnánk ezeket az időtlen klasszikusokat. Mi is használnánk őket rendszeresen, kiállításokra, bemutatókra vinnénk, hogy mások is csodálhassák őket.

A RESTOMOD csapat

Úgy alakult, hogy olyan embereket hozott össze a sors, akik megvalósíthatták az álmukat, így létrehozták ezt a vállalkozást, melyben szívüket lelküket és tudásukat beletéve, jó szakemberekkel alkothassanak, megépíthessék ezeket a csodákat. Ennél még tovább gondoltuk a sztorit.

Olyan klasszikusokat is szeretnénk építeni, forgalomba állítani, amelyekkel rendszeresen, akár napi használatban is lehet közlekedni. A mai kor követelményeinek megfelelő technikával, kényelmével, biztonságosan; ezért elkezdtünk építeni RESTOMODOKAT.

A RESTOMOD klasszikus kinézetet takar, viszont modernebb, akár a mai technikákat is beleépítve vagy ötvözve az eredeti és modern egységeket, a megbízhatóságért és biztonságért. Felfrissített dizájnnal, akár minőségi bőr belsővel, légkondicionálóval, multimédiával, ABS-szel, egyedi csúcsminőségű fényezéssel, airbrush-sal.

Csak álmodja meg!

A RESTOMOD-nál a gyönyörű klasszikus formába bele tudjuk vinni az Ön kívánságait, stílusát, ízlését, egyéniségét, a mai minőségi anyagokkal és technikával ötvözve. Ha Önnek megvan az elképzelése, vagy legalább az álma, mi segítünk annak megvalósításában hogy egy igazán elképesztő, stílusos, kényelmes, egyedi autója legyen, amiből garantáltan nem jön szemben az utcán, de akár az egész világon egy másik!

A kiterjedt nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően, szinte bármilyen autót be tudunk szerezni, felújítani, restaurálni, de természetesen egy teljesen egyedi, az Ön igényeire szabott RESTOMOD-ot is megépítünk! Ha Önnek már megvan az álmai autója, de úgy gondolja hogy mi vegyük „kezelésbe”, akkor is a legjobb helyen jár!

Miben tudunk még segíteni?

Ha a mai technika szerelmese, de elege van abból hogy minden autó egyforma, és szeretné egyedibbé varázsolni autóját, akkor is keressen bizalommal bennünket, segítünk és egyedivé varázsoljuk álmai autóját!

A szervizünkben szívesen várjuk javításra, karosszéria munkára vagy fényezésre is. Kiváló szakembereink állnak rendelkezésére, akik több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek, hogy a problémákat megoldják az Ön legnagyobb megelégedésére.

Üdvözlettel:

A RestomodAutó Kft. csapata